Vintage vazen en sokken in sandalen

Sokken in sandalen... niet echt een veelbelovend shot. Maar wat hebben we genoten van ‘Groeten uit 1973’. We zijn eeuwig dankbaar dat de sandalen-in-sokken-trend de overtocht naar 2018 niet heeft gehaald maar wat komen er toch waanzinnig veel gave spullen uit deze tijd. Als we heel eerlijk zijn, was de styling van de seventies wel een beetje over de top. Waarschijnlijk is dit de bakermat van de hit ‘Bloemetjesgordijn’ en met oranje als basiskleur in het interieur is het bijna onvoorstelbaar dat het Nederlands elftal het WK van ’74 niet heeft gewonnen. Hoeveel support in aanloop naar een wedstrijd wil je hebben?

Maar we geven toe wij zijn stiekem wel een beetje verliefd op de seventies. Zo maakt ons hart iedere keer een vreugdesprongetje als we weer gave 70’s spullen voor in huis vinden. We zaten deze aflevering dan ook stuiterend op de bank.  De rotan meubels, Fatlava en West-Germany vazen, de Brabantia Patrice voorraadblikken. Allemaal items die je nu ook weer ziet en heel gaaf in jouw huis kunnen staan. Wij hebben ze namelijk in de webshop!

We snappen dat er niet veel mensen meer gebruik maken van een broodtrommel maar wat als ik je nu vertel dat deze broodtrommel het als organizer ook gewoon erg leuk doet? Of ook erg gaaf als kastje aan de muur kan fungeren?

Deze gave Manou rotan stoel behoeft geen verdere uitleg. Gewoon gaaf in huis. In een zonnig hoekje, met een grote mok thee, zie je jezelf al zitten?

En wat vond je van al die bloempotten en vazen? En dan te bedenken dat jaren terug je oma of moeder, of misschien jijzelf wel, soortgelijke vazen bij de kringloop heb gebracht. Zo zonde want nu staan ze hartstikke gaaf in huis! Neem vooral een kijkje in de potten en vazen hoek, want *tromgeroffel*  hier hebben we een aantal gave vintage Fatlava en West-Germany vazen voor je staan!

 

 

 

 

© 2016 - 2023 GaafinHuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel