Groeten uit 1986

Barokbehang, franjes, zware gordijnen, witte velourbanken en schilderijen in een grote goudbewerkte lijst. Nee, ik geef je hier niet een interieurbeschrijving van een huis van plezier. Het is een interieur uit 1986, het jaar waarin Frans Bauer en zijn gezin een weekend spendeerde. Een weekend terug in een woonwagen en zonder lokale chinees.

1986 het jaar waarin onze Wimlex als Willem van Buren meedeed aan de elfstedentocht:

En eerlijk is eerlijk, ik geloof niet dat iemand dit interieur als inspiratiebron zal gebruiken. Ok, het feit dat de aflevering in een woonwagen is opgenomen draagt misschien niet echt bij aan de bestaande stereotyperingen. Maar als we heel goed kijken zien we toch wel wat gave items. Sowieso de Perzische tapijten op de grond en op tafel. Iets wat in dit interieur niet helemaal tot zijn recht komt, maar wel heel gaaf staat in de stoere interieurs van tegenwoordig. Volgende week halen we weer een aantal gave exemplaren op. Ze staan dus nog niet in de webshop, maar mocht je interesse hebben kan je altijd even bellen om ze te komen bekijken.

En wat dacht je van die borrelschaal? Wil jij ook een retro tv-avondje met augurkjes en leverworst, serveer ze dan in deze teak schaal. Niet zo van de leverworst? Fingerfood smaakt ook gewoon goed uit deze schaal;) 

Wat ons ook opviel waren de vele witte, keramieken beeldjes en vazen. En ja, je hebt gelijk, truttigheid ten top. Maar geloof ons nu, in je eigen huis staan ze echt heel gaaf. Want hoe leuk zijn deze potjes op bijvoorbeeld een kinderkamer of in de kinderhoek?  

Terug

© 2016 - 2023 GaafinHuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel