Groeten uit 1980

Trage tv en swingende disco, groeten uit 1980!

Hebben jullie ook ‘Groeten uit 19xx’ met Leontien van Moorsel gezien? Een weekend lang leefde zij en haar gezin in het jaar 1980. Geen internet, geen mobiele telefoon maar wel trage tv-programma’s als ‘Ren je rot’ en jeugdsoos in het Berenhol. De jeugdsoos waarbij iedereen losging op Abba en de vogeltjesdans. Een nummer waar menig Nederlander net zo’n grote hekel aan heeft als de tune van Carnaval Festival uit de Efteling. Nee, doe mij dan maar Spargo met ‘You and me’. Kent u deze nog, nog, nog? 

Maar hoe gaaf is het om een weekend lang terug in de tijd te gaan? Ok, het is over het algemeen bruin wat de klok slaat. Maar toch heb ik wel wat gave items gespot die ook nu best wel gaaf in huis zouden staan. Wat dacht je van de koperen kolenkit in de hal?

Hoe gaaf om daar wat grote takken of een bos pauwenveren in te zetten? Een eyecatcher in jouw ‘urban jungle hoek’. En zal ik je een geheimpje verklappen? Wij hebben speciaal voor jou zo’n gave koperen kit in onze shop staan!

Een ander gaaf item vond ik het heiligen beeld in de kast. Hoe tof staan deze, een beetje verborgen tussen je planten of kaarsen. Nog mooier zijn ze in een uitgelichte nis. Ok, ik geef het toe, ik heb altijd al een zwak voor dit soort beelden gehad. Maar wees eerlijk, deze beelden zijn toch ook gewoon heel gaaf in huis

Of wat dacht je van het schattige, blommige ontbijtservies? We hebben niet het hele servies voor je, maar wel de Arcopal kop en schotels.

 

Kan je niet wachten tot de volgende aflevering van ‘Groeten uit 19xx’? Neem dan een kijkje in onze webshop en creëer je eigen groeten uit;)

Terug

© 2016 - 2023 GaafinHuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel