Bestellen en Verzenden

Leveringstermijn

Na ontvangst van je betaling wordt de bestelling verzonden. De standaard leveringstermijn van onze producten bedraagt 2 – 5 werkdagen. In enkele gevallen kan de leveringstermijn 6 – 8 dagen bedragen. We zullen een overschrijding van de leveringstermijn altijd zo snel mogelijk mededelen. Indien de leveringstermijn meer dan 30 dagen zal bedragen, heeft de koper het recht de bestelling te annuleren en wordt het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen teruggestort.

Artikelen verzenden, bezorgen en ophalen

GaafinHuis verzendt artikelen met postNL of DPD volgens de door postNL en DPD gestelde voorwaarden.  De verzendkosten zijn voor rekening van de koper en zijn deels afhankelijk van het gewicht en het formaat van de zending.

Voor verzending binnen Nederland worden in 2018 de volgende tarieven in rekening gebracht:
- brievenbuspakje tot 2 kilo: € 3,95
- pakketpost tot 10 kilo en kleiner dan 50x50x100 cm.: € 7,25
- afwijkende formaten/gewichten binnen de door PostNL gestelde eisen: € 15,00
Voor Europese landen zoals Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk Italie, Denemarken en Verenigd Koninkrijk gelden de volgende tarieven:
- pakket 0-2 kg: € 9,00 (zonder track&trace)
- pakket 2-5 kg: € 19,50 (met track&trace)
- pakket 5-10 kg: € 25,00 (met track&trace)

Voor bezorgkosten naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen. GaafinHuis is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport van derden of eigen vervoer van de klant. Wij verpakken de meubels en accessoires altijd met veel zorg. Toch kan het gebeuren dat er tijdens het verzendproces via de transporteur iets beschadigd. Wij versturen alles voor risico van de klant. 
 
Niet al onze artikelen kunnen worden bezorgd. Als er bij het afrekenen geen bezorging aangevinkt kan worden, dient het artikel te worden opgehaald. Uiteraard kan ieder artikel opgehaald worden. GaafinHuis geeft de goederen onverpakt mee, je dient zelf zorg te dragen voor dekens of karton, om ze tijdens het vervoer tegen beschadiging te beschermen. Het risico op verlies of beschadiging in geval van ophalen, gaat van de ondernemer over op de koper zodra het artikel is overhandigd aan de koper. Mocht het niet mogelijk zijn je bestelling binnen korte termijn (14 dagen) op te halen, dan is verlenging van de reserveringstermijn, na aanbetaling van 50% van de verkooprijs, in overleg soms mogelijk.
 
Het volledige aankoopbedrag moet voldaan zijn voordat het product wordt bezorgd of kan worden opgehaald. 

© 2016 - 2023 GaafinHuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel