Retourneren

Gebreken 

De klant is verplicht om direct na ontvangst te controleren of de bestelling aan de overeenkomst voldoet. Retourzendingen voor gebreken zijn aan de volgende voorwaarden verbonden: 
Gebreken aan de artikelen welke redelijkerwijs niet toebehoren aan de vermelde staat van het artikel volgens de beschrijving, zoals op de website van GaafinHuis wordt vermeld, dienen binnen 48 uur na ontvangst van de artikelen, per email, o.v.v. de naam van de klant, beschrijving van het gebrek en het bestelnummer waaronder het artikel geleverd is, te worden gemeld aan GaafinHuis. Niet aangemelde gebreken worden niet in behandeling genomen. 
In geval van een gegronde klacht welke te beoordelen is door GaafinHuis, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk, in ieder geval niet later dan dertig (30) dagen teruggestort op uw rekening nadat het artikel in goede orde, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat, met de originele verpakking toegevoegd en met eventuele aangehechte labels, retour is ontvangen door GaafinHuis. 
Indien een artikel wordt geretourneerd dat naar het oordeel van GaafinHuis schade heeft opgelopen die te wijten is aan een handeling, gebruik of nalatigheid van de klant of anderszins voor risico van de klant komt, zal GaafinHuis de klant hiervan in kennis stellen. GaafinHuis heeft het recht om retours te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd. 
GaafinHuis vergoedt geen verzendkosten in het geval van gebreken. 

Retourneren 

Als koper kunt u gerekend vanaf de eerste dag na de bezorging, binnen 14 werkdagen zonder opgaaf van reden, uw bestelling terugsturen. 
Aan retourzendingen zijn de volgende voorwaarden verbonden: 

Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd nadat GaafinHuis binnen 14 werkdagen na de leveringsdatum per email op de hoogte is gesteld via een verzoek tot retournering. Bij het verzoek tot retournering dient melding gemaakt te worden van de naam van de klant en de ordergegevens. Niet aangemelde retours worden niet in behandeling genomen. 

Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden door GaafinHuis niet geaccepteerd en komen niet in aanmerking voor restitutie. 

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper. 
Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk, in ieder geval niet later dan veertien (14) dagen teruggestort op uw rekening nadat het artikel in goede orde, onbeschadigd, in oorspronkelijke staat, met de originele verpakking toegevoegd en met aangehechte labels, retour is ontvangen door GaafinHuis. Indien een artikel wordt geretourneerd dat naar het oordeel van GaafinHuis schade heeft opgelopen die te wijten is aan een handeling, gebruik of nalatigheid van de klant of anderszins voor risico van de klant komt, zal GaafinHuis de klant hiervan in kennis stellen. GaafinHuis heeft het recht om retours te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd. 

GaafinHuis vergoedt geen verzendkosten in het geval van retour. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling van zowel retours als gebreken dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan GaafinHuis heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen. 

Retourneren van in opdracht gemaakte artikelen, zoals bijvoorbeeld naar wens gerestylde meubels, is niet mogelijk.

© 2016 - 2023 GaafinHuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel